top of page
lykkedal

Sommarens stora Inspirationsevent på Premium Interiör i Göteborg


Sensommarens stora inspirationsevent ägde rum i mysiga Göteborg

en sensommarkväll i Augusti 2024. Det blev verkligen en rolig och mycket trevlig kväll fylld med Nylanseringar, köksmingel, produktdemonstrationer, inspiration och smakupplevelser! Kunder, leverantörer, montörer, byggare, arkitekter och en å annan liten gullig hund minglade och njöt i sensommarvärmen , en och annan Chokladbit slank ju också ned om vi ska vara ärliga

söt hund
Hot dog eller en Hott Dogg. Liten gullig hund lät sig gärna gullas med en stund

Två stora utställningsmiljöer är nu på plats med bänkskivor och allt och man får nästan nypa sig i armen så fint det blev. I stallet hos Premium interiörs varumärken ingår sedan många år kök från Poggenpohl, Nu sedan i somras har Lykkedal också en egen avdelning med 2 stora miljöer att botanisera i. Att finnas på plats här i hjärtat av Götet, i just detta fantastiska showroom är så kul.


Premium interiör, när du söker ett platsbyggt kök i Göteborg eller västkusten
Lykkedal hittar du numera även i Göteborg- Hos Premium Interiör

Vi är mycket stolta att Lykkedal blivit Leverantör till Erik, Tommy och Anders på Premium Interör.



Premium Interiör- Lykkedals återförsäljare i Göteborgsområdet


Mästare på platsbyggd inredning



Den 29 Augusti var datumet för vår lansering av Lykkedal kök och inredningar på Premium interiör, här med inspiration av "a Classic Chelsea kitchen" De runda vitrinskåpen som så tydligt följer upp Lykkedals omisskännliga och unika stil blev en succe och vi på Lykkedal glädjs åt att så många verkar tycka om det vackra och orginella, de skräddarsydda detaljerna som kombinerar det finaste hantverket som är så synonymt med vårt varumärke Lykkedal.


Armac Martins fantastiska handtag i bränd mässing accompanjerade snickerierna perfekt, vi fick finbesök av Bo och hans lady från Birmingham dessa dagar, tack för det - så trevligt och inspirerande

Platsbyggda kök med runda vitrinskåp från Lykkedal
Lykkedal lanserade sina helt unika rundade vitriner

Hos Premium finner du ett urval av olika varumärken, Gaggenau, Bora och Miele, Bricmate, Corian bland andra.

De står alltid till tjänst om du vill diskutera idéer samt hitta de köks- och förvaringslösningar som passar ditt hem allra bäst!


Vi borstar av oss och sträcker på oss, det är ett fint och inspirerande samarbete vi fått Plötsligt syns vi alltmer även på västkusten med våra handgjorda kök och inredningssnickerier.

Är du intresserad av en riktigt fin och Platsbyggd Lykkedalslösning och du bor i eller omkring Göteborg är det alltså hit du vänder dig med förtroende för att dina drömmars kök ska bli verklighet.


De har även certifierade Lykkedalmontörer från Snickarhaken som är vana vid att montera köket när det är dags.


Snickarhaken- pålitlig montör av köksinredning

Platsen var ju såklart den fina butiken Brand Design Center, Sofierogatan 3G, Göteborg

Brand design Center, ja det är en otroligt trevlig samlingsplats, Ibland känns det faktiskt som om allt finns här...


Specialister på platsbyggd inredning, bänkskivor, beslag, belysning, möbler, tyger och blandare. Ett guldkorn för alla oss som är intresserade och vill se material och inredning i alla dess former.


Kvällens talare var Stefan Scholten. En internationellt känd designer och en ledande representant för holländsk design och hållbar textilproduktion. Hans design kännetecknas av en noggrant övervägd användning av mönster, färg och grafiska element.


Lyxigt Vitrinskåp i massivt trä- Modern stil
Supertunna ramar påvitrinskåpet i chokladfärgad ek från Lykkedal

Bora var såklart på plats med ett härligt team, Kocken Jens bjöd på fantastisk god Torsk bland annat. Måns och Madelen från Bora serverade samtidigt som de demonstrerade sina fina ugnar och hällar med downdraft. XBO , mmm a tack. villhöver en sådan



Att laga mat som ett proffs - Med Bora

Gaggenau bjöd också på den mest utsökta kallrökta gravade koljan med Krondill, en gnutta fänkål å gröna jordgubbar Signerad kockarna på Humana restaurang i Göteborg, Magiskt gott! Att de coola vitvarorna också skapar en mersmak gör ingenting.


kallrökt gravad fisk
Kallrökt gravad kolja

Men sånt här trevligt händer ju liksom hela tiden... nja kanske inte riktigt varje dag men... när du än kommer till Göteborg o går i nybyggar eller renoveringstankar, ja då får du bara inte missa Brand Design center med all den kunskap o den inspiration de har där!


Vi ses iallafall i Göteborg i höst!


Lykkedal Kök hos Premium Interör
Kök från Lykkedal, Vask från Shaws, Blandare från Sanova




コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page